Intre timp…

Salutare dragilor! Nu am mai acordat atat de multa atentie acestui blo in ultimul timp si sincer nici nu stiu de ce. Hai sa va povestesc pe scurt tot ce s-a mai intamplat in viata mea in ultimul timp.

Ultima data cand am postat va povesteam despre povestea unei iubiri neimplinite. Intre timp acea poveste s-a definit si a luat o intorsatura frumoasa.

Acum 6 luni scriam in preajma revelionului, nu am mai avut timp si inspiratie sa mai postez ceva deoarece am fost destul de ocupat cu examenul de Bacalaureat. Dupa ce am terminat cu Bacul m-am mutat in Regatul Unit al Marii Britanii unde urmeaza sa studiez ceea ce mi-am dorit atat de mult in ultimul timp, Productie Media. Practic in aceasta facultate invat sa fac scenarii de film, filme si productie TV. Este o ocazie pentru mine de a ma afirma pe acest plan artistic si de a realiza ceva in acest domeniu.

Pe scurt, in Anglia pot gasi intelegerea si resursele de care am atata nevoie pentru a ma putea afirma. Aici toata lumea te incurajeaza sa scri, sa filmezi, sa editezi, este fix de ce am nevoie pentru a imi lasa partea creativa sa iasa la iveala. La inceput am avut o mica frica in mine referitor la limba si la capacitatea mea de a intelege cursurile ce ni se predau, dar intre timp am observat ca acest lucru este doar o calitate pe care trebuie sa o obti pe parcurs. In prezent ma aflu in UK de aproximativ o luna si deja problema lingvistica s-a diminuat enorm. Mi-am facut prieteni din alte tari si ma inteleg fara mari dificultati cu ei. Este un foarte mare avantaj atunci cand facultatea si sistemul educational te incurajeaza sa comunici si sa lucrezi in echipe formate din oameni cu diverse obiceiuri, cu diverse culturi si cu diverse caractere. Este o constanta provocare pentru mine in fiecare zi. In cadrul facultatii ai tot ce iti trebuie pentru a fi creativ, inspirat si productiv.

Dragilor, sper sa pot sa va tin la curent cu tot ce se intampla pe aici si sper sa ne auzim curand. Va rog daca aveti lucruri de impartasit cu mine sa mi le lasati in comentarii. Hai sa facem o comunitate faina in care sa comunicam si sa impartasit idei.

Este un MOTO ce mi-a ramas intiparit in mine de la cursuri:

 

Wake up in time,

Don’t be a DICK!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s