Timpul bate viata

Idei, cunostinte si echipament, in principiu asta iti trebuie sa creezi arta. Pana in momentul acesta am dus lipsa de unul dintre aceste elemente, acum le am pe toate, dar imi lipseste un lucru mai pretios decat toate acestea, un lucru ce ne inconjoara pe noi toti si ne oblica sa ii fim supusi pana in ultima clipa.

Astazi am realizat ca am tot ce imi trebuie pentru a fi fericit. Am idei ce ma pot duce pe culmea succesului, am echipamentul necesar pentru a face asta si sunt la o facultate ce ma pune sa fac asta. Singurul lucru ce imi lipseste este TIMPUL. Universitatea imi solicita imaginatia si totodata ma sustine cu tot ce am nevoie pentru a creea arta. La acest lucru visez de mai bine de 4 ani de zile. Imi pot aminti si acum cum in clasa a 9 – a imi doream sa ajung un Youtuber si sa creez videoclipuri ce sa le placa tuturor. Am inceput sa fac asta doar ca nu aveam o camera pentru a ma filma, asa ca ma filmam cu camera telefonului. Stateam 2 ore cu mainiile intinse, nemiscate pentru a putea capta esenta unui concert gratuit din oras. Imi placea sa ma implic si sa fiu prezent la toate evenimentele neimportante. In clasa a 9 – a am intalnit o fata ce urma sa imi fie alaturi 4 ani de zile, cu ea am inceput primele proiecte ce promiteau un oarecare succes. Am gasit speranta pasiunii mele la ea. Ea era un bloger de succes ce discuta despre carti si era pasionata si de productia de clipuri. Am luat camera ei si am inceput sa revolutionam modul de prezentare al proiectelor la noi in scoala. Peste 2 ani am devenit recunoscuti in liceu pentru pozele pe care le faceam. Ne-am pus in minte sa ajungem in Anglia si sa studiem ceea ce ne placea amandurora, Productie Media.

Am ajuns aici, suntem in Regatul Unit al Marii Britanii, suntem la facultatea de Productie Media, avem idei, avem echipament, insa am omis ceva… Suntem adulti. Nu credeam ca aceasta afirmatie va cantarii vreodata atat de greu, dar la 19 ani pot spune ca sunt un adult independent si sincer nu prea imi place acest lucru. Toate visele noastre trebuiesc sa astepte deoarece avem o viata pe care trebuie sa o infruntam. Job, chirie, facturi, facultate si ultimul lucru trecut pe lista a ramas pasiunea noastra.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s